Finn reservedeler
Almeco
Alphatop
Kingtop
Mountaintop
Finn produkter til ditt bilmerke
Nissan
Nav NP300/D23 16+
NP300/D23 DC 16+
NP300/D23 KC 16+
Navara D40
DC 2005-15
KC 2005-15
D22
KC 1998-01
KC facelift 2001-05
Double Cab 2001-2005
Double Cab 98-2001
D21
D21/D22 King Cab 98-05
NP300
Double Cab 08+
King Cab 08+
Volkswagen
Amarok
Double Cab 2010+
Single Cab
Toyota
Hilux Double Cab
2016+
2006-2015
Forlenget plan 98-05
Forlenget plan -98
Hilux X-Cab
2016+
2006-2015
1998-2005
Hilux Single Cab
2006-2015
Ford
Ranger 2006+ (16+)
Double Cab 2012+
Rap Cab 2012+
Rap Cab 06-11
Ranger -2006
Super Cab orig. plan -06
DC originalplan (varebil) -06
Mitsubishi
L200 Double Cab
DC 2016+
Long Bed 2010+
DC 2006-2010
DC orig. plan 97-05
forlenget plan 97-05
L200 Club Cab
2016+
2010-2015
2006-2010
1997-2005
L200 Single Cab
Isuzu
D-Max Double Cab
2012+ og 2017+
2007-2012
D-Max X-Cab
2012+ og 2017+
2007-2012
Campo Sports Cab
Campo Sports Cab
Campo Crew Cab
Campo Crew Cab
Fiat
Fullback
2016+
Mercedes
X-Klasse
Double Cab 17+

Finner du ikke det du leter etter?

Ikke nøl med å sende oss en forespørsel. Vi kan levere det meste av pickuputstyr til ulike biler.
SPØRSMÅL?
KONTAKT OSS

Kundesenteret holder åpent: Hverdager: 08.00-16.00

 

Tel: +47 32 71 19 00

Fax: +47 32 71 19 09

 

Thor Holm Plastvarefabrikk AS

Nerstad industriområde 1, 

N-3350 Prestfoss, Norway

Mail: post@holmplast.no

 

Tast gjerne inn våre koordinater på din GPS : 59°59'52.3"N 9°44'18.4"E


Besøk Facebook-siden vår her.

Din frakt
Skriv inn postnummer:
Fraktkostnad vil komme her.
Finn forhandler
Vi finner en aktuell forhandler til deg. Fyll ut kontaktinformasjon og postnummer så hører du fra oss snart!

Kundesenteret holder åpent: Hverdager: 08.00-16.00

 

Tel: +47 32 71 19 00

Fax: +47 32 71 19 09

 

Thor Holm Plastvarefabrikk AS

Nerstad industriområde 1, 

N-3350 Prestfoss, Norway

Mail: post@holmplast.no

 

Tast gjerne inn våre koordinater på din GPS : 59°59'52.3"N 9°44'18.4"E


Besøk Facebook-siden vår her.

Personvern

Personvernerklæring 

 

Behandlingsansvarlig 

Daglig leder, Dagfinn Holm, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd). 
 

Formålet med behandlingen 

Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med å kontakte oss ved bruk av kontaktskjema. Informasjonen her brukes utelukkende til å respondere på henvendelse, såfremt ikke annet avtales i etterkant. Som bruker av nettstedet samtykker du til innhenting og behandling av data i form av cookies og nettkapsler med mindre annet er spesifisert. Formålet med behandlingen er for å kunne levere tjenester som avtalt med sluttbruker, dermed lagres informasjonen. 
 

Hva er det rettslige grunnlaget? 

Virksomhetens hjemmel for å behandle personopplysningene er for å kunne ta kontakt med forbruker for å svare på henvendelser. Samt for å kunne sende relevant informasjon, og tilby en så god tjeneste ovenfor våre interessenter som mulig. 
 

Hvilke personopplysninger behandles? 

Denne nettsiden bruker kontaktskjema - og samler inn data via denne.
Nettstedene samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten. 

Når du handler på pickupsenteret.no trenger vi navn, adresse og epost. Dette er nødvendig for å behandle ordren i forhold til levering, og kunne kontakte deg ved behov. Det er nødvendig å ha din epostadresse for at systemet automatisk skal sende ordrebekreftelse. I tillegg har vi behov for epost (eller telefonnummer) for å registrere pakken ved sending med posten.
 

Hvor hentes opplysningene fra? 

Denne nettsiden henter inn personopplysninger du frivillig gir oss via skjemaer på nettsiden, og via nettkapsler og cookies som settes på nettsiden.

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. 

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b. 

Følgende informasjonskapsler brukes på nettsiden / se vår cookiesinformasjon HER.

 

Utleveres opplysningene til tredjeparter? 


Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Thor Holm Plastvarefabrikk kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Thor Holm Plastvarefabrikk.
 

Hvordan slettes og arkiveres opplysningene? 

Personopplysningene lages via Getynetplatformen i vårt CMS system. Vi sletter brukeropplysningen fra systemet når et kundeforhold er avsluttet. 

 

Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilket lands lovverk gjelder? 


Du har rett til innsyn i personopplysningene Thor Holm Plastvarefabrikk behandler om deg, og du har rett til å kreve at personopplysningene dine rettes eller suppleres. Du har også rett til å kreve at dine personopplysninger slettes. Ved slike forespørsler vil alle dine personopplysninger slettes, med 

mindre fortsatt oppbevaring av personopplysningene er påkrevd ved lov, eller tillatt som følge av utleiers berettigede interesser. Thor Holm Plastvarefabrikk kan fortsette å oppbevare anonymisert informasjon, dvs. opplysninger som ikke kan knyttes til deg. 

 

Ta kontakt med oss ved å benytte kontaktinformasjonen angitt under behandlingsansvarlig dersom du ønsker å utøve dine rett til å: motta informasjon om hvilke personopplysninger behandlingsansvarlig behandler om deg; endre, korrigere eller oppdatere personopplysningene dine; 

kreve at personopplysninger slettes; trekke tilbake ditt samtykke til innhenting, behandling og bruk, eller utlevering av dine personopplysninger til tredjepart; motta informasjon om din rett til dataportabilitet, dvs. din rett til å motta, gjenbruke eller overføre personopplysninger du har oppgitt til Thor Holm Plastvarefabrikk . 

Dersom du mener at Thor Holm Plastvarefabrikk sin behandling av personopplysninger er i strid med personvernlovgivningen, har du rett til å klage til Datatilsynet. 

 

Hvordan sikres opplysningene? 

Ved evnt sikkerhetsbrudd eller feilbehandling tar vi kontakt med vår leverandør av tjenesten, DCode Websolutions. De har egne rutiner for dette. 

 

Kontaktinformasjon. 

Kontakt oss på epost med post@holmplast.no, eller tlf. 32711900 ved behov.